Toppturåkning i Järvsö – Tystnaden är högljudd

Vad har man för kläder när man toppturar?

Kläder efter väder är ett klassiskt uttryck. Grundregeln är att tänka samma som vid vanlig skidåkning men att tänka på att du blir extra varm när du går uppför. Lager på lager principen är ett bra tips där du kan variera kroppsvärmen genom att ta av eller sätta på flera lager. Ett värmeplagg till fikastunden är att rekommendera. En buff som skyddar ansiktet mot vind är också bra att ha.

 

Över tysta berg tar vi oss fram. Det finns oftast orörd snö som ger en fantastiskt upplevelse. Första delen av säsongen startar vi på morgonen och går med pannlampa första delen vilket ger upplevelsen en dimension till.

Morgonturen kl.6,00-8,00

550kr (minst 2 personer)

Topptur Halvdag (ca.4 timmar)

750kr (Minst 2 personer)

Topptur Heldag (ca.6 timmar)

1350kr (Minst 2 personer)

Fjällturen Heldag (ca.12 timmar, 6,00-18,00)

2500kr (Minst 4 personer)

Boka toppturåkning

Turen startar 06:00 på morgonen. 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar om tillgänglighet!
Observera att detta formulär endast gäller förfrågan om bokning och inte garanterar plats.

Järvsöguiderna har en produkt där själva basen är att vara aktiv ute i den friska luften – vi har bra förutsättningar och gott om plats i skog och på bergen runt omkring Järvsö och Hälsingland. Alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg vintersäsong både för gäster och lokalsamhälle.

Det korta avståndet till Mälardalen, där vi har flest besökare från, kan vid händelse av att någon skulle bli sjuk också möjlighet att ta sig hem på relativt kort tid.