MTB - CROSSCOUNTRY

MTB – Crosscountry i Järvsö

Vill du utveckla din cykelteknik, utmanas på din nivå och samtidigt uppleva Järvsö och Hälsinglands fantastiska miljö. Boka in dig på öppen grupp, egen guide-instruktör eller familjeupplevelse för att maximera ditt besök hos oss.

Vad ingår när man bokar MTB - Crosscountry i Järvsö:

MTB–introduktion

Är du helt nybörjare eller mer van men utveckla din tekniska förmåga inom mountainbikecykling?
Boka då in dig på vår MTB – intro.


60 minuter
250 kr
Startplats: Starten av XC–lederna
FRÅN 250 KR

MTB-Kids

Vi tar hand om ditt barn. Vi lär känna cykeln och vi provar på flera olika tekniska delar i cyklingen både på platten och i enklare terräng. Vi fokuserar på cykelglädje och vi ska ha väldigt roligt tillsammans.

60 minuter
200 kr
Startplats: Starten av XC – lederna
FRÅN 200 KR

MTB-guidning

Här tar vi oss rakt ut i vildmarken. Vi anpassar val av leder helt beroende på gruppens nivå. Du kommer uppleva Hälsinglands skogar, dalar och berg från en mängd härliga platser under turen.

cirka 3 timmar
495 kr
Kaffe/te och rejäl smörgås ingår
Startplats: Järvsöguiderna
FRÅN 495 KR

Familjeturen – 2 timmar

Vi tar med hela familjen ut på en tur på led och stigar i skogen. Vi kommer gå igenom vissa grundtekniker för att du ska få din cykling att kännas tryggare. Vi kommer avnjuta ett lokalproducerat stadigt fika vid någon av våra härliga fikaplatser..

Kl. 10.00 2 timmar
Kl. 13.00 2 timmar
1 195kr
Familjeturen inklusive fika
Startplats: Järvsöguiderna
FRÅN 1195 KR

MTB – Crosscountry

Är ni ett företag eller ett kompisgäng som vill hänga själva eller någon som vill hänga mer själva så är detta valet för dig.

Boka din egen instruktör och få tips på en egendesignad tur i Järvsös skogar
Startplats: Järvsöguiderna
förfrågan

Järvsöguiderna har en produkt där själva basen är att vara aktiv ute i den friska luften – vi har bra förutsättningar och gott om plats i skog och på bergen runt omkring Järvsö och Hälsingland. Alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg vintersäsong både för gäster och lokalsamhälle.

Det korta avståndet till Mälardalen, där vi har flest besökare från, kan vid händelse av att någon skulle bli sjuk också möjlighet att ta sig hem på relativt kort tid.