Konferens i Hälsinglands skärgård

Söderhamns skärgård är en del av Jungfrukusten. Här finns 1200 öar att upptäcka för dig som kommer med egen båt. Vill du övernatta på land finns ett trivsamt vandrarhem att bo på och stugor att hyra, både ute på öarna och inne på fastlandet. Om du bara vill stanna till på en matbit kan vi rekommendera vårt restaurang utbud med fokus på havet där flera är uppskattade resmål. Söderhamns skärgård är till stor del oexploaterad och bjuder på flera trivsamma stopp både på befolkade och obefolkade öar, holmar och kobbar.

Skräddarsy ert egna upplägg

Vi är en lokal konferensarrangör att lita på! Det vi älskar allra mest är att skapa upplevelser och nyskapande drömkonferenser med våra gäster. Hittills har vi aldrig sagt nej till en bra idé, och tillsammans kan vi skapa något som aldrig skapats förut.

Att skräddarsy lyckade helhetsupplägg är vi riktigt duktiga på. Vi är helt oberoende och alltid med ett mål att göra er upplevelse till den bästa någonsin. Ni kan vara trygga med att boka en konferens med Järvsöguiderna.

Välj och vraka bland vårt utbud av aktiviteter här i guiden och plocka ut det som passar just er. Vi sätter ihop det till ett paket skräddarsytt utifrån era önskemål och behov. Ta kontakt med oss redan idag!

Teamaktiviteter

Samla avdelningen eller hela företaget och ta dig i genom någon av våra mångkampsäventyr. Vi skräddarsyr ert upplägg helt efter er som gäst och syfte. Fysiken är inte den största utmaningen, det är individens förmåga att bidra till lagets plan och hålla densamma, att alla tycker det är kul och att genomförandet fungerar som man tänkt. Vi både begränsar och utmanar individerna och laget vid flera av grenarna under våra teamaktiviteter.

Teamaktiviteter

Järvsöguidernas Mångkamp

Samla ditt kompisgäng eller företag och ta dig i genom någon av våra mångkamper. Vi skräddarsyr ert upplägg helt efter er som gäst.
Tävlingsmomenten handlar i grund om djur, natur och vildmarksinriktning. Nyckeln till framgång är list, tålamod, kreativitet och samarbetsförmågan.

Är det 50-årsfesten, möhippan, svensexan eller vill du bara äta en härlig äventyrsmiddag i skogen så är det till oss du ska höra av dig!

Järvsöguidernas Playground

Vi erbjuder varianter med både högt och lågt tempo, allt för att möta ert behov och önskemål. I grund handlar momenten om djur, natur och vildmark. Nyckeln till framgång är list, tålamod, kreativitet och samarbetsförmåga.

Järvsöguidernas Skärgårdsäventyr

Här har vi skapat ett komplett upplägg för den lite mer äventyrslyste gruppen eller företaget.

Detta är ett äventyr som är fyllt med allt från det lugna finurliga
kunskapsutmaningar till det mer fartfyllda som Söderhamn kan
erbjuda.

Grundupplägget kring denna aktivitet är att vi delar in i lag. Vi kommer ha en kortare teoretisk genomgång av dagens viktigaste delar för att kunna ge sig själv som lag förutsättningar att strukturera men framför allt lägga upp en plan för just ditt lags rutt och upplägg. Efter detta så får alla lagen en ”planeringstid”

innan startskottet ljuder och ni tar er ut på årets bästa äventyr…

Samarbete, lyhördhet, göra varandra bättre är nyckeln till
framgång.

Järvsöguidernas skytteäventyr

Vi erbjuder elektroniskt löp- och skidskytte – en rolig aktiviteter som fungerar så väl sommar som vinter.

Vår mest älskade aktivitet är Skidskytte Live där vi kan instruera grupper från 2 – 300 personer där alla får pröva på hur det är att utöva skidskytte på riktigt!

Aktiviteten börjar med att du får lära känna bössan, öva skytte, skjuta lite med puls och så avslutar vi dethela med en tävling.

Elektroniskt skytte
Är ett ofarligt system där vapen och måltavla efterliknar känsla, vikt och svårighet från skytte med kulvapen.

Kontakta oss

Maila, ring, eller kontakta oss via formuläret så sätter vi samman ett perfekt konferenspaket anpassat för er!

  Aktivitetspartners

  Ett av våra mål med Järvsöguiderna är att samverka med det lokala näringslivet. För oss är det en självklarhet är att du som gäst ska veta att vi alltid kommer kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser i Hälsingland.

  FAQ

  Vi tar hand om hela er ert upplägg från start till mål. Vi tar fram en planering som vi sen diskuterar och skapar ert skräddarsydda upplägg för att ge er en helhetsupplevelse.
  Ja man får ta med egen utrustning.

  Vi projekterar och planerar för grupper i alla storlekar.

  Ja det passar alla. Vi kan erbjuda ett brett utbud på aktiviteter och upplevelser.

  Bokningsvillkor konferens & grupper

  Gäller bokningar över 10 000 kronor

  Vid bekräftad bokning debiteras 50% av totalbeloppet med 10 dagars betalningsvillkor. Slutfaktura debiteras direkt efter avslutad aktivitet med 30 dagars betalningsvillkor.

  Avbokning av hela arrangemanget debiteras enligt följande:
  60-30 dagar innan 25% av totalbelopp
  29-15 dagar innan 50% av totalbelopp
  14-0 dagar innan 100% av totalbelopp

  Minskning av deltagare
  30-15 dagar innan 40% av totalbelopp
  14-0 dagar innan 100% av totalbelopp

  Kontakta oss