Konferens & grupper

Vi har ett brett samarbete med både boende och konferensanläggningar som gör att vi kan skräddarsy din konferens, aktiviteter för dig och ditt kompisgäng, din möhippa eller svensexa och andra grupper utifrån dina önskemål. Du väljer om vi ska ta hand om hela vistelsen eller enbart fokusera på aktiviteter och upplevelser. Vi har både paket för konferenser och aktiviteter och upplevelser – för att göra det oförglömligt för dig!

Luta er tillbaka – vi tar hand om er:

 • Oavsett storlek på gruppen
 • Oavsett om ni vill ha ett minnesvärt ledningsmöte eller en oförglömlig möhippa, eller firande av den jämnåriga vännen
 • Oavsett om ni vill att vi håller i enstaka aktiviteter eller hela programmet tar vi fram ett koncept för er
 • Om ni vill ha en oförglömlig upplevelse tillsammans med vänner eller kollegor

Vi har:

 • Samarbeten med både hotell, konferensanläggningar och restauranger för att kunna ge er en helhetsupplevelse
 • Kompetenta guider och instruktörer som tar hand om er
 • Lokal kännedom om skog, mark och de bästa smultronställerna för respektive årstid.
 • Förslag på fler olika upplägg och möjlighet att skräddarsy upplevelsen utifrån era önskemål
 • Höga förväntningar på oss själva när det kommer till att ge er en fantastisk vistelse med oss.

Skräddarsy ert egna upplägg

Vill du hellre handplocka och sy ihop ditt egna paket? Det går såklart jättebra. Välj och vraka bland vårt utbud av aktiviteter och plocka ut de som passar just dig. Vi sätter ihop det till ett paket skräddarsytt utifrån dina önskemål och behov.

Vi tipsar också gärna om paket och roliga kombinationer av aktiviteter om du vill ha inspiration!

Teamaktiviteter

Samla avdelningen eller hela företaget och ta dig i genom någon av våra mångkampsäventyr. Vi skräddarsyr ert upplägg helt efter er som gäst och syfte. Fysiken är inte den största utmaningen, det är individens förmåga att bidra till lagets plan och hålla densamma, att alla tycker det är kul och att genomförandet fungerar som man tänkt. Vi både begränsar och utmanar individerna och laget vid flera av grenarna under våra teamaktiviteter.

Teamaktiviteter

Järvsöguidernas Mångkamp

Samla ditt kompisgäng eller företag och ta dig i genom någon av våra mångkamper. Vi skräddarsyr ert upplägg helt efter er som gäst.
Tävlingsmomenten handlar i grund om djur, natur och vildmarksinriktning. Nyckeln till framgång är list, tålamod, kreativitet och samarbetsförmågan.

Är det 50-årsfesten, möhippan, svensexan eller vill du bara äta en härlig äventyrsmiddag i skogen så är det till oss du ska höra av dig!

Järvsöguidernas mångkamp

Samla ditt kompisgäng eller företag och ta dig i genom någon av våra mångkamper. Vi skräddarsyr ert upplägg helt efter er som gäst.
Tävlingsmomenten handlar i grund om djur, natur och vildmarksinriktning. Nyckeln till framgång är list, tålamod, kreativitet och samarbetsförmågan.

Är det 50-årsfesten, möhippan, svensexan eller vill du bara äta en härlig äventyrsmiddag i skogen så är det till oss du ska höra av dig!

Järvsöguidernas äventyr

Detta är ett äventyr som är fyllt med allt från det lugna finurliga kunskapsutmaningar till det mer fartfyllda som Järvsö kan erbjuda.

Exempel på delar ni kommer uppleva är MTB XC-cykling, Järvsö Kyrka, Via Ferrata, Champagneprovning, praktiska vildmarksmoment och bergstoppar etc.

Grundupplägget kring denna aktivitet är att vi delar in i lag. Vi kommer ha en kortare teoretisk genomgång av dagens viktigaste delar för att kunna ge sig själv som lag förutsättningar att strukturera men framför allt lägga upp en plan för just ditt lags rutt och upplägg.

Efter detta så får alla lagen en ”planeringstid” innan startskottet ljuder och ni tar er ut på årets bästa äventyr…

Kontakta oss

Maila, ring, eller kontakta oss via formuläret så sätter vi samman ett perfekt konferenspaket anpassat för er!

  Aktivitetspartners

  Ett av våra mål med Järvsöguiderna är att samverka med det lokala näringslivet. För oss är det en självklarhet är att du som gäst ska veta att vi alltid kommer kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser i Järvsö och Hälsingland.

  Vi kan erbjuda ett brett utbud av bland annat curling, forsränning, gruvbesök i Loos, paddel, zip-line, golf med flera.

  FAQ

  Vi har nära samarbeten med de hotell, konferensanläggningar och restauranger som finns i Järvsö, Hälsingland och Härjedalen. Vi tar hand om hela er ert upplägg från start till mål. Vi tar fram en planering som vi sen diskuterar och skapar ert skräddarsydda upplägg för att ge er en helhetsupplevelse.

  Ja man får ta med egen utrustning.

  För skrymmande utrustning som cykel- och skidor finns det förvaringsutrymmen på samtliga boenden.

  Vi projekterar och planerar för grupper i alla storlekar.

  Ja det passar alla. Vi kan erbjuda ett brett utbud på aktiviteter och upplevelser i och utanför Järvsö samt att våra samarbetspartners har moderna och fina lokaler att ha möten och konferenser i.

  Bokningsvillkor konferens & grupper

  Gäller bokningar över 10 000 kronor

  Vid bekräftad bokning debiteras 50% av totalbeloppet med 10 dagars betalningsvillkor. Slutfaktura debiteras direkt efter avslutad aktivitet med 30 dagars betalningsvillkor.

  Avbokning av hela arrangemanget debiteras enligt följande:
  60-30 dagar innan 25% av totalbelopp
  29-15 dagar innan 50% av totalbelopp
  14-0 dagar innan 100% av totalbelopp

  Minskning av deltagare
  30-15 dagar innan 40% av totalbelopp
  14-0 dagar innan 100% av totalbelopp

  Se alla aktiviteter

  Kontakta oss