Salomon Järvloppet den 10/9 2022

Missa inte denna upplevelse som ger dig en blandning av djupa Hälsingeskogar, de blåande bergen, Ljusnan som sträcker sig som ett band genom byn och milsvida utsikter. Alla är välkomna att springa vårt nytt födda traillopp Järvloppet kommer ha ett Event-område som kommer vara i anslutning till start och mål av loppet. På event-området så kommer våra partner vara synliga med sina produkter och ha erbjudanden till er gäster, löpare och det kommer finnas aktiviteter för både vuxna och barn.

Partners på plats:
Salomon
Springtime Travel
Huski Chocolate
Runners World

(Snart presenteras fler)

Barnlopp 0-6 år ca. 500m
Barnlopp 7-13 år ca. 1000m
Järvloppet 10k
Järvloppet 21k

Starttider
Barnlopp (Uppdatering av tid kommer snart)
Kl.15:30 Järvloppet 21k
Kl.16:30 Järvloppet 10k

I anmälningsavgiften ingår:
Nummerlapp
Goodie-bag vid uthämtning av nummerlapp

Under loppet har vi vätskekontroller bestående av vatten och sportdryck.

Anmälan sker via bokningssidan och ni finner länk nedan.

Järvloppet är tillbaka

Ett stort och varmt tack till alla er som ingick i den arrangörsgrupp som skapade och genomförde Järvloppet starten tills innan pandemins utbrott 2019. Ni gav oss alla en ny tradition, utmaning, aktivitet och ett helt event att längta till speciellt om man älskar traillöpning.

Järvloppet återkommer nu i ny tappning och med en ny arrangörsgrupp bestående av Järvsöguiderna, Järvsö IF och Ljusdals Orienteringsklubb. Det är med stor ödmjukhet vi tar över Järvloppet och vi ska göra allt i vår makt för att leva upp till de förväntningar som finns.

Ett flertal samarbetsaktörer är redan knutna till arrangemanget och dessa kommer att presenteras inom kort. Tävlingsdag är satt till den 10/9 hösten 2022!

SAVE THE DATE