Project Description

Toppturåkning

Kläder efter väder är ett klassiskt uttryck. Grundregeln är att tänka samma som vid vanlig skidåkning men att tänka på att du blir extra varm när du går uppför. Lager på lager principen är ett bra tips där du kan variera kroppsvärmen genom att ta av eller sätta på flera lager. Ett värmeplagg till fikastunden är att rekommendera. En buff som skyddar ansiktet mot vind är också bra att ha.

  • Utrustning från Salomon ingår (skidor, pjäxor, stavar, ryggsäck)

  • Ta med egen skidhjälm, goggles, extra tröja

  • Ta med solglasögon, solkräm och kamera

Fjällturen Vårvinter

Vi lämnar Järvsö tidig morgon och tar oss till lämpligt fjäll ca 2 timmar bort. Vilket fjäll det blir anpassar vi efter både grupp och väder så vi kan få dra nytta av våren på bästa sätt när vi toppturar. Du behöver vara bekväm med att åka i röda pister. Toppturning på våren är något utöver det vanliga och upplevelsen är verkligen något att minnas.

Tid: Spontant
Pris: Oklart
Startplats: Järvsöguidernas Café & shop (Turistvägen 60)
Utrustning från Salomon ingår!

Morgonturen

Aldrig testat toppturskidåkning? Då är detta något för dig. Vi lär dig och du får testa i din egen takt. Vi tar oss fram i mörkret med hjälp av pannlampa genom lite olika miljöer. Vi går genom pister, skog och upp på berg och får ett eller par sköna åk. Passar bra för nybörjaren och för den morgonpigge som verkligen vill få en stund för sig själv och njuta av naturen.

Pris: 550 kr per person
Utrustning från Salomon ingår!

FÖRFRÅGAN

Topptur halvdag

Här tar vi oss längre från folk och hus. Hittar miljöer för dagen som ska förgylla vår dag på ett optimalt sätt oavsett väderförhållanden. Vi kommer ta oss genom härliga miljöer och underbara utsikter för att sen ta oss ner genom sköna åk. Vi kommer hinna med 1-3 åk utför beroende på tur. Vi anpassar turen efter gruppen och det viktigaste är att få känna på naturupplevelsen.

Pris: 750 kr per person
Utrustning från Salomon ingår!

FÖRFRÅGAN
Fjällturen heldag

Vi lämnar Järvsö kl 6.00 för en dag och tar oss till Lofsdalen. Vi kommer ta oss ut på fjället och välja tur anpassade efter gruppen. Vi planerar att vara tillbaka ca kl 18.00 i Järvsö. För kontakt och förfrågan vänligen fyll i formuläret nederst på denna sida.

Pris: Från 1630 kr

FÖRFRÅGAN

Konferens & grupper

Är ni en större grupp eller konferensgäng som vill cykla? Läs mer om de möjligheterna här.

Läs mer