Pumptrack

Pumptrack–Kurs

Boka instruktör hos oss och kom in i cyklingen på ett tryggare och säkrare sätt. Vi går igenom grunderna i cyklingen i just en pumptrack och de tekniker man använder sig av.

Minsta antal: 2 personer
Pris: 295kr/person
Samlingsplats: Järvsöguidernas Café & Shop
Övrig info: Dirtbike, hjälm och skydd ingår

Hyr dirtbike för pumptrack

Hyr din Pumptrackcykel hos oss. Du kan välja mellan halvdag, heldag eller kväll. Hyr man kväll så ska man lämna tillbaka cykeln kl 8:30 morgonen efter.

Tid: 2-24 timmar
Hämta utrustning: Järvsöguidernas Café & Shop

Pumptrack

Häng med oss med lite häng i Järvsö Skills Park som är belägen i centrala Järvsö By bara ett stenkast från vårt Café & Shop. I parken kan vi prova på en mängd olika aktiviteter såsom vår VM-kval Pumptrack som också har en pool, teknikområde som delvis är byggd av naturligt material som sten och jord men också inslag av byggda teknikhinder och vi har även en Pumptrack som är en så kallad Dual-Pumptrack där om man vill kan tävla mot varandra i två lika banor. Järvsö Skills Park är en park för alla åldrar och nivåer, man kör helt på sin egna nivå och testar sig fram för att skapa trygghet och ökad förmåga.

FAQ

Nej, våra instruktörer är duktiga på att anpassa nivån och tempo efter förutsättningar och er tidigare erfarenhet. Vi tar en sak i taget för att få dig att känna dig trygg. Boka din instruktör och cykel hos oss

Nej det spelar ingen roll i vilken form du är, vi anpassar kursen så att alla kan känna sig nöjda. Vi slänger in en vattenpaus när det behövs oavsett när det behövs så ni ska få ta saker i er egen takt.

Ja. Vi har några av marknadens bästa cyklar och vi har junior 24” och vuxen 26” cyklar som har en lätt framdämpning. Cyklarna kallas för Dirtcyklar och är mer anpassade för Pumptrack, hopp och dirtbanor.

Kläder efter väder men är det en kallare dag kan det vara skönt med en långärmad t-shirt och tunna långbyxor. Gymnastikskor med så platt sula som möjligt. Man blir ganska varm men instruktören har ryggsäck att lägga kläder i så ni kan ta av och på vid behov. Vi rekommenderar att ni använder full-facehjälm.

Vi ses vid vårt ställe Järvsöguiderna Café & Shop mitt i Järvsö By (Turistvägen 60)

Möjliga val

  • Pumptrack-Kurs
  • Hyra cykel
  • Hyra skydd, full-face hjälm, knäskydd, armbågsskydd
  • Säkerhetsgenomgång

Kontakta oss