MTB Kids Camp 2024

MTB Kids Camp

Ett spännande camp för kidsen med fokus på lekfull cross country-cykling, rörelseglädje och lärorika upplevelser som bottnar i respekt för vår miljö och natur. Tillsammans med professionella guider och instruktörer peppar vi barnen i olika övningar och utmaningar för att på ett roligt och kravlöst sätt umgås och utvecklas.

MTB Kids Camp riktar sig till dig som är 7-10 år och vi kommer hänga tillsammans i 3 dagar á 3 timmar.

Basen för våra camps är på de byggda cross country-lederna i skogen. Vi kommer även bjuda på förutom cyklingen, också på ett skönt och roligt häng tillsammans med guider och nyfunna kompisar – alltsammans som skapar minnen för livet!

Period: 1-28 juli

Dag och tid: mån-ons eller fre-sön kl 8.45-11.45
Ålder: 7 – 10 år
Pris: 1495 kr
Samlingsplats: JBP Torg

Cykel och skyddsutrustning ingår ej. För din säkerhet är hjälm obligatoriskt på alla våra cykelaktiviteter.

MTB – Crosscountry i Järvsö

Till skillnad från den liftburna downhillcyklingen trampar man både uppför och utför och använder ingen lift. Det finns mängder av fina cykling att upptäcka i och omkring Järvsö. Både maskin byggda leder i Cykla Järvsö och stigcykling längs naturliga stigar.

Vill du utveckla din cykelteknik, utmanas på din nivå och samtidigt uppleva Järvsö och Hälsinglands fantastiska miljö. Boka in dig på öppen grupp, egen guide-instruktör, kurs eller familjeupplevelse för att maximera ditt besök hos oss.

Ingår i din bokning

  • Guide/Instruktör

  • Säkerhetsgenomgång

  • Trailpass inom Cykla Järvsö ledsystem

  • Teknikintro

Kontakta oss