Höstmys på Ljusnan med kajak och avslutande bastubad!

Kajak och Bastu

Följ med oss på en guidad kajaktur i ett par timmar och därefter basta i en timme i vår fantastiska bastuflotte.

Bastun är varm när ni paddlat klart så ni kan hoppa in och bara njuta av värmen inne i bastun.

Minsta antal: 4 personer till max 12 personer
Tid: ca 4 timmar
Pris: 990 kr per person
Övrig info: Ekologiskt schampo och handduk ingår

Kajak

Känn lugnet ute i vattnet där du i lugn och skön takt tar dig fram över. Att se land från vattnet är någonting annat och lugnet lägger sig och harmoni infinner sig.

Ingår i din bokning

Flytväst, Paddel, Kajak

Bastuflotte

Välkomna till oss och häng med på vår bastuflotte. Vi håller oss på Ljusnan som är Sveriges 8:e längsta vattendrag på totalt 443km. Ljusnan börjar norr om Ramundberget i Funäsfjällen och tar sig igenom Härjedalen, Hälsingland och mynnar ut i Bottenhavet.

Detta passar allt från familjer, grupper och företag. Bastun är tänd under hela resan där du kan kombinera bastubad och bad i älven.

FAQ

Packa med badkläder, handdukar, badrock (om man vill) och ett gott humör. Det finns möjlighet att hänga badkläder på tork om man vill pausa bastu- och bad. Ta med någon varm tröja och byxor i någon form av ryggsäck eller liknande då vädret kan ändras snabbt. Gå på toa innan, det finns ingen toa på flotten.

Bastuflotten är en flytande altan med ett hus på. Huset är vår vedeldade bastu med ett mindre dressingroom. På taket av huset finns en takterrass där vi har bord, stolar och plats för matlagning.

Vi ses på vår upphämtningsplats vid Mines badstrand
Hitta dit: Klicka här för länk till Google Maps

Kontakta oss