Bastuflotte

Vinterbastu

På vintern ligger flotten närmare land och vi åker inte båt ut. Bastun är varm när ni kommer och framför er har ni 3 härliga timmar. Bada, basta och umgås. Njut av den varma bastun och rulla er i snön. Ta själva med er den mat och dryck ni önskar. Det går bra att använda grillen som finns på flotten.

Halvdag

Följ med oss i ca. 2,5 timmar. Bada, basta, fika och ät lite mat när vi tar oss fram över älven. Bastun är varm när vi kommer så ni kan hoppa in på en gång eller bara sätta er på takterrassen och bara njuta. Att se landskapet från vattnet är en speciell känsla och tid och rum försvinner och man sugs in av den fantastiska miljö vi har.

Minsta antal: 4 personer
Pris: 695kr/person sen 595kr/person upp till 12 personer
Samlingsplats: Järvsö Båthamn om inte annat bestäms med gästen

Kvällstur

Väljer du att boka någon av våra kvällstider från kl.17 så ändras miljön på ett ännu härligare sätt, det blir en mystik som lägger sig. Det kan blandas mellan en varm sommarkväll då takterrassen gör sig extra påmind till en sommarkvällskyla där kombon med vedeladade bastun och bad blir fantastisk. Varva detta under våra dryga två timmar med att få i er lite mat.

Minsta antal: 4 personer
Pris: 695kr/person sen 595kr/person upp till 12 personer
Samlingsplats: Järvsö Båthamn om inte annat bestäms med gästen

Fiske & bastuflotte

Följ med oss på en 3 timmar fisketur kombinerat med mat, bastu och bad i Ljusnan.

Minsta antal: 4 personer
Pris: Lämnas på förfrågan
Samlingsplats: Järvsö Båthamn om inte annat bestäms med gästen

Bastuflotte

Välkomna till oss och häng med på vår bastuflotte. Vi håller oss på Ljusnan som är Sveriges 8:e längsta vattendrag på totalt 443km. Ljusnan börjar norr om Ramundberget i Funäsfjällen och tar sig igenom Härjedalen, Hälsingland och mynnar ut i Bottenhavet.

Detta passar allt från familjer, grupper och företag. Bastun är tänd under hela resan där du kan kombinera bastubad och bad i älven.

FAQ

Packa med badkläder, handdukar, badrock (om man vill) och ett gott humör. Det finns möjlighet att hänga badkläder på tork om man vill pausa bastu- och bad. Ta med någon varm tröja och byxor i någon form av ryggsäck eller liknande då vädret kan ändras snabbt. Gå på toa innan, det finns ingen toa på flotten.

Bastuflotten är en flytande altan med ett hus på. Huset är vår vedeldade bastu med ett mindre dressingroom. På taket av huset finns en takterrass där vi har bord, stolar och plats för matlagning.

Vi ses på vår upphämtningsplats vid Järvsö Båthamn

Se alla aktiviteter

Kontakta oss